Dakle evo ja sam došao doma napokon pa sam probao neke stvari.
Flashanjem ovim biosom se zbilja digne napon, prije sam mjerio pod loadom 1,307-1,312 V
(overclock na 790/1100) a sad mjerim 1,331-1,334 V na 795/1100.. dakle sigurno nije dodatnih 0,02V samo zbog 5 MHz, to bi moglo dić ni za 0,001V
Dalje sam isprobao da li se može s ovim BIOS-om smanjivat napon, ali na žalost ne.. napon je kao i kod stock BIOS-a fixan i ne ide nikud, ni softverski ni kroz BIOS-mod.
Dizanje napona dalje nisam isprobavao, ali sumnjam da će raditi.. možete probati sami, BIOS je skroz ok i radi bez problema ovo što sam isprobavao..
Ja osobno mislim da ostajem igrat se sa low-volt BIOS-om jer mi je i tak grafulja limitirana procesorom tak da i naguram na 850/1200 vjerojatno bi dobio 1-2fps na trenutni overclock, što nije vrijedno patnje i mučenja hardvera.
Pozdrav svima!
EDIT: blaaaa

Nemrem odšarafit ona 4 šarafa koji drže sami GPU heatsink.. i sad nemrem stavit gore S1 dok ne nabavim manji šarafciger.. i još sam toliko bio živčan da sam vjerojatno malo i previše sj* glave šarafa.. nadam se da će izdržati bar da ih skinem inače sam u k**

Grr! Uvijek mi fali taj mikronski križni, i nikad ga ne kupim..grr