View Single Post
Staro 21.08.2008., 18:34   #1146
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Jučer sam ispitivao u DSG-u kakve vanjske gume imaju, jer je moja teorija da mi se u sadašnju wannabe slick gumu zabilo nekakvo šugavo staklo koje je odlučilo ostati unutra i bockati moje živce & džep. Uzet ću neku deblju gumu sa robusnijim ripnama. Kada sam usput ovima u DSG-u ispričao svoju tužnu historiju, odlučili su se smilovati i možda mi danas zamijene gume i naštimaju kočnicu sa kojom uopće nisam zadovoljan jer nakon tretmana kod "LR Pedale" lagano zapinje za obruč...

Što se tiče samostalnog čačkanja po bicikli - to otpada. Skoro dobijem živčani slom kad vidim te silne šarafe, matice i imbuse. Jednostavno ne mogu to naučiti.
Djabe ti je ta teorija jer se moze dogoditi da je ta guma s jakim ripnama na dijelu izmedju ripni tanja od stare. A imao sam slucaj da mi se nekakva bodljikava bobica zapicila tocno u ripnu na sredini - i, pogadjas, probila zracnicu.

Kaj se ucenja tice - stvari FAKAT nisu tako komplicirane, a Buljo je dobro rekao. Prvo gledaj nekog iskusnijeg pa probaj sam. Sanse da nekaj strgas su male ako si ukljucio bar 2% mozga.
Matesonik je offline   Reply With Quote