Citiraj:
Autor RisingPower
Pas masterson!  Upravo sam dovezao biciklu sa servisa i iz gume se čuje prokleto šištanje! Zaista ne mogu vjerovati! Šteta što sam doma stigao taman kad se servis zatvara, jer bi se u suprotnom odmah okrenuo i odjurio natrag dok guma nije sasvim izdahnula. Zar je tip toliko nemaran da nije skužio neki defekt na obruču (žbica koja strši ili tak nešto), ili sam ja zaista pehist na kvadrat? Sutra kupujem svoju zračnicu i novu (deblju) vanjsku gumu, te ću zahtijevati da lik to složi pred mojim očima taman čekao cijeli dan dok ne dođe moja bicikla na red! Inače, radi se o servisu LR PEDALA.
|
Isukrste, kud bas njemu... Imao losih iskustava s njim prije, jos dok sam klinac bio. On mi slozi mjenjac, a razjebe kocnice (koje uopce nije trebao dirati) i sl. Ne dao bog centriranja kotaca.
Lik vjerojatno nije provjerio jel ima neceg sto bode u zracnici, cisto sumnjam da si takav pehist. A moze biti da je bas pogodio defektnu zracnicu (nije vezano previse za brand, ja sam nedavno kupio suplji Continental!).
Ovaj puta nek ti slozi, reklamiraj. A za iduci put te jednostavne stvari nauci sam raditi. Znas uvijek sto si i kako radio i fino ustedis. Ako ne nadjes odgovarajuci tutorial, pitaj. A kompliciranije zahvate moze uvijek odraditi netko od forumasa tko zna za pivu/gablec ili tako nesto.
BTW ovaj je jos mila majka. Ima jedan u Dubrovniku koji je rupu za francuski ventil prosirivao SRAFCIGEROM i poslije nije ni strugotine pocistio a kamoli da bi poturpijao sranje koje je napravio (naravno da je popigao obruc). Zamjena puknute gume koja pokriva one "matice" od zbica je visa matematika...