View Single Post
Staro 20.08.2008., 14:10   #4
shadow
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor QzMan Pregled postova
Zdravo

Moja konfig je:

Biostar NF520 MB-AM2
AMD Athlon 4000x2
Palit Nvidia 8600gt sonic+
GEIL 2x1GB PC 6400
WD 2500AAKS 250GB
Kupio sam novo napajanje ATX 550W
BIOS ne mogu da update
WIN XP sp2

Problem je sto se u toku rada racunar zamrzne (rucno ga restartujem)i posle restarta dolazi najbolji deo... ponekad mi izbaci 'disk error' ili 'cannt read...' i to na plavom ekranu.
A najcesci problem je kada krene da ucitava WIN (tj kod one trakice za ucitavanje) dolazi do duuugog ucitavanja...tj ne ucita uopste! samo tako stoji kao da ucitava i to je to...
Pokretao sam dijagnoze za HDD,MEM test, Viruse,Procesor...Naponi na napajanju su OK.Radio sam disk check,defrag,scan za Bad sectors...i nista. Sve je normalno.
Ali komp i dalje pravi gore opisane probleme, a posle par restarta se ucita i posle nekog vremena blokira i tako u krug...

Molim vas na brzom odgovoru jer je ovo sve ucestanije i postajem ocajan jer moram da nastavim sa ucenjem C#!
Ako je točno da si napravio sve ove test onda napravi i test sa grafulju a i probaj izvaditi jedan modul od memorije pošto ih imaš 2 koliko sam vidio. Bilo bi super ako bi mogao zapisati grešku koja se pojavljuje unutar BSOD (Blue Screen) a i pregledaj Event Logove posebno System Log i Aplication Log

Pozdrav