View Single Post
Staro 19.08.2008., 00:37   #21
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
Ta panelka je usmjerena antena? Ako je usmjerena prema čemu će je usmjeriti kada "ne zna gdje je mogući hot spot"?
Bez brige, imam je ja već poduže...
Nije ona toliko usmjerena da ti sad moraš gađati hot spot., vidi ona 180* bez beda a usmjeravaš ju dok ne dobiješ zadovoljavajući signal odeđenog hot spota.

Citiraj:
Autor Kazaam Pregled postova
Ja bi se kačio
...ali ne znam na koga tako da mi treba nešto "jako" da mi pronađe raspoložive mreže - mislio sam da će ap biti puno bolji u tome od obične kartice, ali kako stuc veli to ne ide tako - pojasnite mi malo kada i zašto ap, a kada samo pci kartica?
Sa AP nemaš mogućnosti pretraživanja hot spotova pomoću NetStumbler-a recimo jer NE podržava Lan kabl. Sa AP-om upravljaš preko tog kabla a kartica je direktno u kompu pa ista ima mogućnost pretraživanja.
Isto tako ni free program Easy WiFi Radar ne radi sa AP-om nego isključivo sa karticama.

Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
šta ne može, pa svaki ap koji podržava da radi kao klijent može preskenirati mreže oko sebe i spojit se na njih (ako su free). odakle vam ideja da to ne radi?
Pa radi to ali nećeš se valjda sad svako malo ulogiravat u vlastiti AP da bi vidio, nadzirao ili pronalazio nove hot spotove ? Nije praktično.
stuc je offline   Reply With Quote