View Single Post
Staro 15.08.2008., 05:18   #1
ZeljaOs
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Mp3 povukao vlagu?

Molio bih vas za savjet/pomoc

Naime mp3 mi je iz cistog mira "orosio", to sam primjetio tek nakon sto sam ga spojio na komp a njemu se ekran nije upalio... uglavnom nista ne reagira, a ispod ekrana je jasno vidljiva vlaga, kako se ona tamo stvorila nemam blage veze ali sigurno nije bio u doticaju sa nikakvom tekucinom, googlao sam malo na tu temu pa sam dobio neke preporuke pomocu kojih sam izvukao tu vlagu - malo sam ga susio fenom na najslabije + ostavio sam ga u papirnatoj maramici - kako se sada cini vlage barem vise ne ocigledno vidljive vise nema...

Sad da li je moguce da mi priznaju garanciju na takvu vrstu problema, ako cackali po njemu siguran sam da ce naci tragove te vlage (opet sam googlao ) no posto nije slucaj da mi je pao u nekakvu vodu i slicno da li je moguce da mi priznaju garanciju? Da im kazem otvoreno sto se dogodilo ili da se pravim glup i izostavim dio o vlagi

Sto se tice vrste mp3.a iz sony.eve nwz serije je i imam samo komplimente na njegov dosadasnji rad i nevezano kako stvari prodju nabavljam identican, preporuke svima koji traze kvalitetan mp3
ZeljaOs je offline   Reply With Quote