Citiraj:
Autor DaNiJ3L
a nebuloza majko isusova
1. nakon gasenja racunala nemam dodavanja energije u kuciste tako da nema dodatnog stvaranja topline, pa tako nemogu ni temperature porasti (nemoj sjediti u zadnjem redu na fizici)
2. ako se ne varam 4870 trosi manje el. energije od 3870x2 sto god ti thedream govorio. to je cinjenica, a toplina je samo oblik energije i 4870 predaje manje topline okolishu, a temperature su visoke zbog neadekvano rijesenog hladjenja (3870x2 bi sa istim hladjenjem na istom mjestu vishe zagrijala parket  )
|
Pročitaj ponovo moj post.Ne radi se o potrošnji struje nego o disperziji topline.Možda jesam ekonomist al to dvoje razlikujem,donekle

.
4870tke se griju nenormalno,i ne moramo biti gospodari-ratnici ni neki slijepi pravednici da bi to opovrgavali ili potvrđivali. Još uvijek se ne daju moddati rivom,i poseže se za after marketom kao što je pippin svoje sredio.
Znam ja jako dobro šta mom laminatu radi 3870x2

,bez brige..donji dio towera mi je,like,120c..al činjenica je da je to samo like,u stvarnosti je 70c, a ne 100+,kao na 4870.
Ne znam dal si imao obje,al meni dosta evo 3mj drljanja po 3870x2 i 2 pregledane 4870 da vidim kako je ova potonja nuklearna katastrofa sa stock hladnjakom i bez moddanja brzine venta.

Pitanje vremena kad će to srediti,al budu..riva će nova valjda uskoro van.