View Single Post
Staro 12.08.2008., 15:35   #18
Metamphetamine
Flaccitra
Moj komp

Metamphetamine's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
istina. osobno, protiv sam nekog razbacivanja i kupovanja nečeg dvaput skupljeg, ali ne i tolko efikasnijeg, uvijek gledam kupit što jeftinije a opet kolko tolko kvalitetno, da ne kupim baš smeće.
al da imam para i da mi cijena nije bitna, uzimo bih najskuplje sa police, samo zato jer mogu a ne zato jer mi nužno treba. neko će to nazvat kurčenjem, al kak se veli, sto ljudi sto čudi. sto žena, dvjesto sisa. oko isplativosti je teško raspravljat, jer ono što je nekome extra isplativo, drugome je bacanje novca, a to ovisi o potrebama, željama i mogućnostima (financijskim naravno).

recimo, za moju procu će puno njih reć da je bačen novac, al eto, meni je baš bilo draže kupit to, nego nešto jeftinije a sličnih performansi, čisto zato jer sam si tad mogao to priuštit, nije mi bilo bitno tih par sto kn razlike, i bila je nova serija proca.

Ova kartica je odgovor na GTX280 i bit će jeftinija pa ne vidim kako je bačen novac ako netko želi najbolje performanse. Kartica je odlična i pravi "kick in the nuts" Nvidiji.