View Single Post
Staro 12.08.2008., 15:30   #17
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
ono fakat ne kuzim ovakve komentare. zasto i zbog cega? pogotovo od lika koji ima proc od maso jureka...i koji ima dve kartice ali kao na jednoj plocici pa je to kao bolje i isplativije od slija/cfa..
istina. osobno, protiv sam nekog razbacivanja i kupovanja nečeg dvaput skupljeg, ali ne i tolko efikasnijeg, uvijek gledam kupit što jeftinije a opet kolko tolko kvalitetno, da ne kupim baš smeće.
al da imam para i da mi cijena nije bitna, uzimo bih najskuplje sa police, samo zato jer mogu a ne zato jer mi nužno treba. neko će to nazvat kurčenjem, al kak se veli, sto ljudi sto čudi. sto žena, dvjesto sisa. oko isplativosti je teško raspravljat, jer ono što je nekome extra isplativo, drugome je bacanje novca, a to ovisi o potrebama, željama i mogućnostima (financijskim naravno).

recimo, za moju procu će puno njih reć da je bačen novac, al eto, meni je baš bilo draže kupit to, nego nešto jeftinije a sličnih performansi, čisto zato jer sam si tad mogao to priuštit, nije mi bilo bitno tih par sto kn razlike, i bila je nova serija proca.
Atrax je offline   Reply With Quote