View Single Post
Staro 12.08.2008., 11:33   #793
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor kObRa Pregled postova
amortizacija cijene? wtf? a kaj bi ti? lol....

mozes dobit povrat novaca ali koliko taj proizvod kosta sad a ne koliko je kostao... makar ga nema na webu ni u ponudi on u programu postoji.. znaci prog baci 400kn ti dobis tolko... kakvih 800... pih.. onda bi vratio svu memoriju koju sam kupio po 900kn = 1 gb i uzo si danas 4gb za tu lovu
ocito ti nisi bash procitao sve postove kako spada...

Ako bi ti vratio svu tu memoriju dobio bi tocno istu takvu od distributera. Ako nema takve onda bi tu vec bilo tumacenja zakona i sta ja znam cega.

Josh jednom kazem - amortizacija cijene sve 5, ali ne na ovaj nacin gdje oni lupe sumu na random i napamet. Mene boli k. za to, a vjerujem da njih ne boli za inspekciju (bilo kakvo rijesenje doslo od inspekcije, sigurno im se zabavno s time zezat za par kuna koje oni ne osjete jer su novce dobili za proizvod a na ovome nista ne gube jer ne mjenjaju oni sami taj neispravan artikl)

Slobodno pitam jel ti mozda radis u nekom takvom shopu? Vidim da je mozebitno u tome caka - lijepo je tumaciti zakon kako ti pashe ne? Stavimo cijenu za zadnji proizvod na skladistu 50 kn i eto, svatko tko dodje na reklamaciju s 4000 vrijednom grafom koja ima loshe sredjen cooler dobi kutiju dvd-a, a ne svoj proizvod ili novce koje je dao za prazan zrak, svakako.

Vidimo se uskoro kad dodju pravila iz eu i prestanu ove interpretacije kako kome pashe. Onda ce ionako svi ovi lokalni dzekovi propast, jedva cekam to

edit. i vidim da se spominje program - kakav program? Prodam ja program iz firme gdje radim u kojem slozim cijenu kakva ti god pashe, ovisno o par sitnih parametara ti izbaci uvijek sta trebas. Mislis da je to sve transparentno? Sigurno se nikad nisi susreo s razlicitim slucajevima koji su zavrsili na sudu zbog takvog nacina "poslovanja" - ja konkretno jesam. pozdrav
Pippincro je offline   Reply With Quote