Evo tek sam si sad našao vremena da pročitam cijeli tekst.
Žao mi je što uvjeti nisu bili idealni ponajprije radi DDR3 memorije koju ovdje na forumu još većina ne prihvaća a samim tim i ne razumije. Isto tako da je bilo sreće isprobao bi 3-Way SLI što je također nešto jako zanimljivo kod testova ovakvih ploča iako svaka nova kartica ne donosi puno bolje performanse no kao što si rekao, idealno za obaranje rekorda 3DMarka.
nVidia mi je oduvijek bila draga zbog njihovog softwarea odnosno nTunea kojeg si lijepo opisao i dočarao. Zaista pregršt mogućnosti i usudio bih se reći - BIOS u Windowsima.
Već si sam rekao al i ja ću... Grafovi nisu baš naj (da nekažem da su očajni - nhf). To malo usavrši za drugi put te ubaci i onaj dio "
manje/više je bolje" (ne radi mene nego radi preglednosti i ljudi koji neznaju što je bolje u kojem slučaju).
Što se tiče pozitivnih/osrednjih/negativnih strana tu bi samo dodao umjesto SLI podrške , 3-Way SLI te u osrednje da nisu svi solid state kondići. Ne želim ispast neka picajzla radi ovog 3-Way no to ovu ploču odlikuje pa stoga ne zaslužuje da se samo piše SLI podrška koju svaka ploča sa nVidia čipsetom ima.
Eto, imam samo riječi pohvale za trud,volju te živce sa ovom pločom (najprije zbog windowsa). Još bih tu pohvalio Beshtyu što ti je ustupio ploču i memoriju no ukoliko se misli nastavit sa sponzoriranjem trebao bi ti omogućiti idealne uvjete no za početak je i ovo više nego dobro.