View Single Post
Staro 11.08.2008., 15:33   #670
Rux
Premium

Rux's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
normalno da je u 80% ljudski faktor ali vjerujte nisam joj nista radio! BAR BI VAMA PRIZNAO HAHA a ono kad sam je penjao malo za čmarky, nije htjela preko 920mhz/2060mhz - cooler na 100%, a uvijek mi je radio na 30% tako da nije se nikad pregrijavala! a inace clockati je radi igrica? nema logike ionako je bila mocna sa svim igrama (nekim vise nekim manje - driveri mutavi) ... najgore mi je sto je ona ZIVA, upali sve ali kao sto sam naveo ima problema izgleda sa strujom!!!!

znaci da je sprzena, prvo bi SMRDILA, ko da gledam da ce to prvo uraditi serviseri! kad vide da nije izgorila onda ce se zapitat hmm sta joj je... ukoliko znaju sta joj je napravice a ukoliko ne...sta im ja mogu !
mozete mislit dobio sam 3 godine garancije na sve komponente ove sto sam uzeo!

a prije bi ja uzeo 3870x2 nego obicnu 4870, jedino me raduje ta istina sto nece moc sad naci 3870x2 sa gddr3 memorijom vec gddr4, a poznavajuci vecinu onih likova koji rade tu...nece ni znati da postoji ta razlika..stavise ne znaju ni da ima ram-a na grafickoj!

rece mi jutros taj lik, posto ovo nije obicna kartica pa da ti mozemo dati zamjensku, moramo je slati nasim dobavljacima da oni salju na svoj servis da vide sta joj je

Zadnje izmijenjeno od: Rux. 11.08.2008. u 16:41.
Rux je offline   Reply With Quote