View Single Post
Staro 10.08.2008., 20:24   #304
Wizzard
Premium
Moj komp

Wizzard's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Evo kao što sam rekao otflešao sam bios na karti i naravno testirao kartu da

vidim kako sve to klapa u praksi...post će biti malo duži pa molim za

razumijevanje...dakle za početak evo izgled starog i novog biosa...

stari bios

novi bios

pošto sam uspješno otflešao bios krenuo sam u torturu..pa evo usporedbe

dakle redom kako vidite napravio sam testove sa ati biosom i asusovim biosom..moram reći da sam testove radio non stop tako da je komp bio pod torturom do kraja testova..e sad da kažem odmah da kažem da sam maksimalni takt na karti izvukao 840/1100 preko toga je rušenje bilo..dali zbog voltaže ili nečega drugoga neznam ali full stabilna karta je odradila testove na malo prije navedenoj frekvenciji...moja pretpostvaka je vjerovatno da za daljni klok karte treba malo voltaže..dodati..ali naravno nemogu to sa sigunošću tvrditi...asusov fan profil je uredan..ali moram reći da je dosta iritirajući zvuk venta jer kako karta pokreće 3daplikacije tako se brzina venta konstantno mjenja znači podiže i spušta brzinu..što se tiče testova glede karte moram reći da razlike nisu baš imprersivne između referentnog biosa i ovog asusuovog..sve skupa blago rečeno par stotina bodova...tako da po meni se baš i ne isplati nešto posebno flašati bios..osim naravno ako vam nije važan svaki bod u skoru..vjerujem da karta može još ali vjerovatno treba malo soka procu..(mislim na voltažu karte)..inače karta je kao što sam rekao odlična..i za te novce dobijate stvarno zvijer od karte..ja sam odflešao kartu i vratio nazad atijev bios..editirao sam profil tako da karta ima konstantno istu brzinu venta bez obzira na temperaturu (naravno napravio sam dva profila jedan za 2dmod jedan za igre tako da karta ima uredno hlađenje prilikom bilo koje aplikacije...vidio sam da je izašao novi mod za kartu(luxov post prije mene pa sad tko voli ekspementirati neka proba još jednom hvala wizu i luxu za objašnjenja glede fleša i linkova...i za kraj moja ocjena karte je čista 5-ica..

moja isprika svima za poduži post i nadam se da sam malo pomogao nekima koji su u dvojbama što uzeti od grafike ...

lijep poz svima

P.S.Umalo zaboravim King max je uredno odradio posao sa 800mhz na 960 mhz..na voltaži 2.1.. mema za malo kuna odlična..
Wizzard je offline   Reply With Quote