imam probelm sa usb stickom od 8 GB kingston datatraveler 110 , kad idem snimit sa harda na usb npr. film od 700 MB nece snimit i napise : Cannot copy file koji kopiram : cannot find the specified file. Make sure you specify the correct path and file name. kad kopiram neki manji fajl npr. sliku to nekad prebaci ali i tad zna blokirat ali cim stavim vise slika blokira ... kad se to desi pise na propertise o bytes slobodnog i o bytes zauzetog, lampica stalno svijetli i neda se ni formatirat dok ga neizvadim van i kad ga ukopcam ponovo onda se da formatirat ... probo sam i format u NTFS i FAT32 nevrijedi ... cudno je sto mi se to vec drugi put događa kupio sam prvi i dao na garanciju i dobio novi i taj novi opet radi istu stvar ... USB je ispravan jer sam ga otiso isprobat kod par prijatelja i kod svih radi savrseno jedino kod mene nece , prvi su mi zamjenili odma jer sam mislio da nevalja nisu ga ni provjeravali ... drugi svi usb-ovi su radili na mom kompu , dal je moguce da se kingstone kolje sa mojom plocom Gigabyte GA-MA69G-S3H ... dal postoji mozda jos nesto da probam napravit da proradi jer u suprotnom cu ga morat prodat za minimalno 20 % manje od cijene, a novi je platio sam ga 290 kn, u trgovini nemaju niti jedan drugi model od 8 GB i nevracaju novce... ako netko mozda hoce kupit dao bi ga za 230 kn nov je i ima garanciju godinu dana ...