View Single Post
Staro 09.08.2008., 20:29   #1
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Wifi, još koje pojašnjenje molim

Ok ljudi, za početak vas molim za malo strpljenja i da pročitate sve do kraja.
Dakle nikad se nisam bavio wirelessom,nisam uopće bio zainteresiran za to do jučer. Naime jučer sam dobio od frendice laptop acer travelmate 5320 da joj pokušam osposobit zvuk,što nisam uspio,ali nije niti bitno. Fora je u tome da sam se bežično spojio na internet sa laptopa,a nisam vidio nigdje nikakve antene iz njega,kliknuo konekt,program mi našao nekakav zyxel i to je to, ja na netu. Lokacija je otok brač,nekih 200m od kuće je turistička agencija koja ima hotspot, pa vjerujem da sam se spojio na njih iako nemam LOS.
E sada slijede pitanja:
Kako je to upalilo bez ikakve antene, i dali se takvo nešto može primjenit na desktop pc.
Dali itko zna jel ima kakva ekipa na vukomercu u zg wireless,da platim i da se priključim.
Šta mi je sve potrebno da pokušam spajanje kao sa tog laptopa.
Eto,to bi bila moja pitanja,molim vas još jednom konkretne odgovore,a ne linkanje na sticky-je jer sam ih prolistao i izgubio se u svemu,pošto velim,totalni sam noob na tom polju a dobro bi mi došla nekakva veza.
Ovo je s moba tipkano,pa ako sam kaj fulao,sorry i hvala unaprijed na konstruktivnim odgovorima