Ma ja ću flashati sigurno, ali moram čekati cijeli lanac događaja
S frendom asm dogovorio da će mi on dati iza 15.8. (kad se vrati s godišnjeg) laserski termometar.
Eh, onda prvo dobro istestiram i izmjerim sve temperature sa stock coolerom, i pod raznim overclockovima, s raznim fan profilima (35% 50% 70% 100%

) i tak to.
Onda sa istim stock coolerom planiram napraviti flashanje sa ASUS BIOS-om, s time da namjeravam "skupiti" sve naj iz raznih BIOS-a, recimo spustit GPU clock u 2D na recimo 200MHz i puknut 1.203V (jer to ziher radi u jednom od ranijih ATI BIOS-a). E onda s tim BIOS-om opet cijela runda overclockanja, benchanja, mjerenja temperatura, i tak.
E nakon toga ide Accelero S1 gore, i s njim opet razne bencheve, s time da ću istovremeno isprobati i razliku između Zalmana F3, Glacialtech Silent Blade, i HiperFlow 120mm ventova, kao i rezultate s 2x120mm..
Eh, i onda bum negdje gotov.
Al do 15.8. sam "na čekanju", a ne želim bilo kaj mijenjati jer želim za stock testiranje zbilja imati sve STOCK, jer ak maknem cooler već moram drugu pastu stavit kad ga vraćam.. Ok, bios bi još i mogao promjenit, al bolje nek i on stoji do tog 15.8., npr. za slučaj da moj backup nije bio baš najbolji
Ali gle, kao što piše - trebao bi radit na svim referentnim grafuljama. Prvo bi jedino preporučio da clockneš proc kroz AMD GPU Clock Tool, da vidiš jel ti radi grafulja na 815/925 .. Ako radi, flashaj! Ak ne, nađi do kud radi pa si prvo spusti frekve malo u ASUS BIOS-u.
I ak kaj napraviš javi rezultate, makar na xtremesystems i techpowerup forumima (i drugima, al sam već zaboravio kojim sve

) ljudi masovno kažu da su zadovoljni. Tek na njih 10-15 dođe jedan kojem kartica ne izdrži toliki overclock.. zato rekoh da prvo probaš ovak, na sigurno.
Enjoy!