View Single Post
Staro 06.08.2008., 19:42   #4
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
[QUOTE]
Citiraj:
Autor geniusboy Pregled postova
Prvo jedan savjet, mreža se ne slaže zbrda zdola, sprobaj ovo sprobaj ono... Trebaš točno zapisati sve i tak složiti....

Ne kužim još par stvari u tvom opisu, tipa kod koga je taj USB stick sad? na tvoj kompu? Znači on hoće na net preko tebe ili šta? jer direktno na router ne može wirelessom...
Ma vratio sam se kuci cijeli u filmu pa sam bacio post ovako sbrda-zdola, jos ova pasja vrucina i sve dotuce covjeka.
Sve je kod tog lika. To je njegov kucni idiotizam.

Citiraj:
1-8
Sve je ovo ucinjeno otprije bilo, ja sam mu i mrezu prije sredjivao. Siemens je sam na netu, sve su adrese fixne.

Citiraj:
E sad, ako sam ja dobro shvatio pitanje, onda je ovo jedino rješenje s wirelessom a da laptop ima net.... naravno, najbolje je riješenje LAN-om pri čemu prvi korak treba opet napraviti... (naravno ako već nije)
No, ovo je ujedno i najgore rješenje i ima puno ograničenja.... Laptop ima net samo kad je glavni PC upaljen... To naravno opterečuje i glavni PC jer preko njega ide sve živo...
Puno bolje rješenje je kupiti bežični router umjesto tog WLAN sticka i ti se s kompom spajaš s LAN-om, a on bežično ili s LAN-om... i super....
Ma znam i ja da je sa ovom opremom ovo jedino rijesenje, al me izludilo. Napravis sve po knjizi sto se kaze al nece pa nece. PC je on 24/7 pa mu nije problem drzati sve upaljeno. A novi router ne kupuje, jer racuna da ce uskoro na drugog providera i da ce dobiti wifi router onda...pa mene sad jebe sa ovom kombinacijom.

Citiraj:
Ovo je samo od pomoći ako sam ja dobro shvatio prvi post i ako taj WLAN stick ide u tvoj komp.... (jer ako nejde onda ne kužim kak bi on na net wirelessom i di je onda uštekan taj stick)
Ako je nešto krvio shvaćeno s moje strane onda uputstva iz ovog posta nisu dobra..
Ma shvatio si bitno, PC na neto preko C010, i lap preko pca wirelessom hoce na net.

@Voki - naravno da sam ubio firewallove, tukao bi sebe u glavu da to nisam prvo ucinio.
BladeRy je offline   Reply With Quote