[QUOTE]
Citiraj:
Autor geniusboy
Prvo jedan savjet, mreža se ne slaže zbrda zdola, sprobaj ovo sprobaj ono... Trebaš točno zapisati sve i tak složiti....
Ne kužim još par stvari u tvom opisu, tipa kod koga je taj USB stick sad? na tvoj kompu? Znači on hoće na net preko tebe ili šta? jer direktno na router ne može wirelessom...
|
Ma vratio sam se kuci cijeli u filmu pa sam bacio post ovako sbrda-zdola, jos ova pasja vrucina i sve dotuce covjeka.
Sve je kod tog lika. To je njegov kucni idiotizam.
Sve je ovo ucinjeno otprije bilo, ja sam mu i mrezu prije sredjivao. Siemens je sam na netu, sve su adrese fixne.
Citiraj:
E sad, ako sam ja dobro shvatio pitanje, onda je ovo jedino rješenje s wirelessom a da laptop ima net.... naravno, najbolje je riješenje LAN-om pri čemu prvi korak treba opet napraviti... (naravno ako već nije)
No, ovo je ujedno i najgore rješenje i ima puno ograničenja.... Laptop ima net samo kad je glavni PC upaljen... To naravno opterečuje i glavni PC jer preko njega ide sve živo...
Puno bolje rješenje je kupiti bežični router umjesto tog WLAN sticka i ti se s kompom spajaš s LAN-om, a on bežično ili s LAN-om... i super....
|
Ma znam i ja da je sa ovom opremom ovo jedino rijesenje, al me izludilo. Napravis sve po knjizi sto se kaze al nece pa nece. PC je on 24/7 pa mu nije problem drzati sve upaljeno. A novi router ne kupuje, jer racuna da ce uskoro na drugog providera i da ce dobiti wifi router onda...pa mene sad jebe sa ovom kombinacijom.
Citiraj:
Ovo je samo od pomoći ako sam ja dobro shvatio prvi post i ako taj WLAN stick ide u tvoj komp.... (jer ako nejde onda ne kužim kak bi on na net wirelessom i di je onda uštekan taj stick)
Ako je nešto krvio shvaćeno s moje strane onda uputstva iz ovog posta nisu dobra..
|
Ma shvatio si bitno, PC na neto preko C010, i lap preko pca wirelessom hoce na net.
@Voki - naravno da sam ubio firewallove, tukao bi sebe u glavu da to nisam prvo ucinio.