View Single Post
Staro 06.08.2008., 18:52   #660
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ako ti imaš viška 350 eura za pumpe-duse hlađenje,udri.Osobno nikad ne bi išao na to jer mislim da je to uber-proseravanje,i da temperature pod 90% air-cooling rješenja ne prelaze neke optimalne granice od 60c za cpu i 90c za vga.Sve se da namjestiti za mnogo manje baxxa $.

Sve što si nabrojao zvuči super,ali osim neke freaky atrakcije imanja pumpe i litre vode u toweru,ne znam..nije moj stil,neovisno imao,nemao casha..

Razmisli da li ti to stvarno treba? I da li si iscrpio sva zračna rješenja..al opet kad si rekao 2500kn pobogu,pa to je samo hlađenje..jao..imo,way2much..

Al to si ti..ako imaš želju i novaca..to je tvoj izbor..,meni i da netko pokloni,ja bi ga prodao.

A što se tiče 3870x2,pusti priče,i dalje je to kartica koja guta sve,iole svaka pametna igra zna iskoristiti 2 gpu-a na višim rezama..pa se razlika sa 4870 svede na 10il manje fps-a..a imaš 40c hladniju karticu,čitavih 40c,ej.

Frend ima sapphire 4870,107c smo u loadu izmjerili,bez komentara. Matična mu je bila kao ona lata navrh kuće,usred ljeta.Vrelo,vrelo.
thedream je offline   Reply With Quote