Ja bih isto rekao da je do napajanja/losih instalacija - sve drugo mi nije nimalo logicno.
Uglavnom killerbee odi do vemila i objasni u cemu je problem, a ako ce traziti original racun (prvo reci da se nemoze izvaditi iz firme etc da nebi odmah ja morao skakat), onda me lijepo nazovi na mob od tamo i daj servisera da razgovaram s njime.
Sta se tice zamjene cemo vidjeti - jer sam ja prilikom dogovora oko prve reklamacije (dakle prije nego sam tebe kontaktirao da ti mogu prodat zamjensku) pitao je li moguca nadoplata za neku drugu seriju, pa uzmu zadnju cijenu ili sta vec -- i dobio odgovor da "zamjena nije moguca jer je proslo vec 7+ mjeseci od kupnje" i uvoznik moze dati samo isti model.
edit. - sad vidim u 2. doorman-ovom postu da je grafa zamjenska radila 10 minuta i zatim "crkla". Ma to vishe ni neznas sta je sve bilo u ovoj prici i sta se tocno dogadjalo - jel su bile "crnkute" od prije, jel su uopce radile ikoju minutu (meni je receno da su obje umrle kod prvog boot-anja), kakve su postavke u biosu, dal su umrle kod paljenja komp-a itd...