View Single Post
Staro 06.08.2008., 11:01   #19
killerbee
Wannabe Pilot
Moj komp

killerbee's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Inače ovo je moja grafa, ali smo sve pisali s doorman-ovog profila jer smo kod njega i isprobavali. Evo, svi koji žele mogu uzeti svoje grafe, doći kod mene, osobno složiti pa da vidimo. Ako 8800GTS radi normalno, bez ikakvih problema već godinu dana na toj ploči i na tom napajanju ne vidim zašto i ova nebi. Očito je nešto neispravno, a to više nije moja stvar. Oni moraju zamijeniti ako ima garancije ili u krajnjem slučaju vratiti novac. Sve je bilo složeno prema uputama, prije slaganja napravljen Clear CMOS i format Windowsa, i onda su opet počeli problemi. Ista stvar i kod člana doormana, samo što kod njega baca artefakte ali pokazuje sliku itd. Nemojte njega napadati, čovjek ovdje nije ništa kriv, već mu zahvaljujem ovim putem što je omogućio testiranje grafičke. Ovdje koliko se meni čini nije nitko kriv, osim same kartice tako da neka optuživanja nemaju smisla. Neznam hoće li u Ve-Milu prihvatiti scan računa, nadam se da hoće. Ne krivm ni člana Pippincro, čovjek je prva liga, izgubio je živaca kao i ja, ali svaka mu čast, odvezazo je prvu karticu na garanciju, dovezao mi je novu. Ali eto, ako želi, može uzeti svoju, doći do mene i sve sam složiti pa se može otkloniti i svaka sumnja na mene kao glavnog faktora koji namjerno želi pokvariti dva HD3870, ne prodati grafu prijatelju, itd. Pa dajte, molim Vas, pa nisam lud. Ovo je ukratko od mene, sutra idem u Ve-Mil, vidjet ću što će reći, ako vele da je njima ispravna, ovdje mi propada svaka prodaje jer će netko ovo čitati i odmah odustati. Nemam ništa protiv ATI-a, ali nakon što Vam 2 kartice nekog proizvođača ne rade, mislim da nemate riječi hvale.

Pozdrav!

EDIT: (netko je tražio konfu)
Intel C2D E4400
Asus P5N-E SLI
2x 1GB TakeMS 667MHz DDR2
Chieftec 450W
8800GTS - HD3870

Zadnje izmijenjeno od: killerbee. 06.08.2008. u 11:14.
killerbee je offline   Reply With Quote