Da malo dodam "twist" ovoj prici.
Naime, nisu dani ovdje svi podaci - radi cega? Iskreno neznam.
Uglavnom radi se o grafi (sad dvije) koje sam ja prodao, medjutim ne useru pod nickom doorman, vec jednom drugom s foruma koji iz nekog razloga nece otkriti svoje ime ovdje i ide preko prijatelja.
No, uglavnom prica ide ovako:
xxx se javlja na moj oglas na forumu i nudi za powercolor h3870 (ddr4, referentni dvoslotni model) 700 kn umjesto 720 jer je iz Cakovca. Prihvacam ponudu jer je 20 kn ionako bilo predvidjeno za postarinu - grafu vadim iz kompa dan prije primopredaje (jedna hd3870 je otisla par dana prije toga zoksyu s foruma), do tada radila kao urica.
Istina - grafa je, uz par dodataka, samo stavljena u vrecicu - medjutim vozila se u autu svega 100m i predana na ruke u savrsenom stanju. xxx preuzima i odlazi kuci biciklom. Za par minuta dobijam poruku na forumu da grafa neradi i sta da radi (garancija je na firmu, pa sam poslao scan racuna) - nakon par ispitivanja doslo je do ovog - "Racunalo boot-a, nakon par sekundi se pojave kao neki "artefakti" i ugasi se screen i vishe nedaje zivota". Znaci napominjem da je grafa radila dan prije ko urica - nista, odlazim do xxx i vracam novce te uzimam grafu i nosim prvo doma (stvarno nedaje signala, nema slike) pa na servis u vemil.
Naravno kazem da neka trazi drugu grafu jer bi ovo moglo potrajati, medjutim posto u Cakovcu postoji vemil servis vec sutradan dobijam potvrdu da zamjenska grafa ceka. Zeznuli su pa su poslali hd3870 gigabyte ddr3 i to odbijam primiti, pa im treba josh 2 dana. Zovem xxx i javljam da ako je zainteresiran moze dobiti ganc novu grafu, sa svim bundleom za istu cifru i sve je dogovoreno. U ponedjeljak (4.8.) dobivam na zamjenu sapphire grafu u punom bundle-u, neotvaram i nosim direktno iz vemila grafu xxx-u. Kasnije saznajem/o da se radi o sapphire jednoslotnom modelu (plavo hladjenje, ne toxic, ddr4). Predajem tu sapphire osobi xxx i dajem (uz scanove racuna) i potvrdu o preuzimanju grafe iz vemila (duga prica - garancija se samo nastavlja, a nije mi se dalo tamo svadjati, mada je u pitanju novi proizvod) koja treba uz eventualnu ponovnu reklamaciju.
Nakon par sati saljem upit na forum jel sve u redu i dajem par savjeta za profil/ eventualno klokanje. Nakon jednog duzeg vremena dobijam opet pm u kojem se spominje da "necu vishe nikad ati uzimat, grafa ne boota, artefakti" i sl. te pitanje sta da radi. Meni sad ovo vec cudno jer je ovo 2. put (prvi put grafa radila kako vec i spomenuto dan prije ko urica, druga potpuno neotvorena a totalno isti simptomi), te mi pada par scenarija na pamet:
1. nesto ubija te grafe - ili napajanje (koje prema profilu nije noname), ili maticna (nvidia chipset - sli ploca)
2. mehanicko ostecenje kod transporta (u prvom slucaju mozda i vjerojatno, mada sam pregledavao grafu vishe puta i ni najmanja osteta i prihvacena normalno u servisu, drugi puta je grafa neotvorena u kutiji bila)
3. temperatura koja ubija grafe - bilo na regulatorima napona ili kod memorije - medjutim u tom slucaju bi temperatura u prostoriji trebala biti +50c, a grafe pod ogromnim opterecenjem duze vrijeme (prvi powercolor model je imao onu caku s biosom i vrtnjom na 25%, ali je to sjeverni pol u odnosu na hd4xxx seriju - u iddle-u je isla na 50-60c, a s mali fixom fana je to puno bolje bilo)
Uglavnom posto sam u guzvi bio i u pon i jucer, javljam nek proba kod nekog frenda dal radi ta nova grafa, te da proba dodati druge ventilatore da pushu po grafu i u kucistu/da upali eventualno klimu ako ima da se izolira slucaj "pregrijavanja". Tu valjda ulazi u pricu doorman i ovaj post - te mozda i kljucno pitanje - jel se moze u vemilu zamjeniti jedna grafa za nesto sasvim drugo, uz eventualnu nadoplatu ?
Neznam sta misliti nakon sveg ovog - za mene je prica 99% zavrsena, grafe ispravne sta se mene pita do krajnje destinacije. Garancija aktivna i moze se realizirati bez mene, a za slucaj da zatreba original racun i to cu osigurati iz firme (posuditi na taj jedan dan). Pa ako netko ima par sitnica mudrosti neka puca
edit - xxx i doorman su valjda prijatelji iz iste srednje, bilo bi dobro da cujemo u detalje od osobe xxx sta se sve tocno dogadjalo i radi cega on nije otvorio ovaj topic. Na taj nacin se odmah i dobije cijela konfiguracija koja predstavlja ovakav problem