View Single Post
Staro 05.08.2008., 22:15   #221
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
6 (8) pinski konektor za graficku, powercolor mislim da toga nema, uglavnom nebitno ali neka starija napajanja nemaju tog konektora pa zna biti gnjavaze dok ga iskopas u nekom ducanu a dojde cca 20kn.
Sapphire full retail dolazi sa 2gb USB stickom.
Asus dolazi sa original igrom "ALone in the dark" i kakti ima odlican bios koji ima malo vise otkljucane clockove za proc i ram i sredjenu vrtnju venta.
garanciju mislim da svi imaju 2 godine.
Tako da principjelno ako te molex ne muci uzmi koja te ispadne najjeftinije.
-->
Citiraj:
Autor E4300 Pregled postova
Ej...znam da malo glupo pitanje, ali ima li razike izedu saphire, gainward ili gecube 4870 graficke?
Uglavnom nema jer sve koriste referentni dizajn i hladjenje(samo svaka ima drugu slikicu gore).
Najveca razlika je u bundlu uz grafiku, recimo sapphire dolazi sa dodatnim molex --> 6 (8) pinski konektor za graficku, powercolor mislim da toga nema, uglavnom nebitno ali neka starija napajanja nemaju tog konektora pa zna biti gnjavaze dok ga iskopas u nekom ducanu a dojde cca 20kn.
Sapphire full retail dolazi sa 2gb USB stickom.
Asus dolazi sa original igrom "ALone in the dark" i kakti ima odlican bios koji ima malo vise otkljucane clockove za proc i ram i sredjenu vrtnju venta.
garanciju mislim da svi imaju 2 godine.
Tako da principjelno ako te molex ne muci uzmi koja te ispadne najjeftinije.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote