Ok sad i to za telefon kužim, iako mi i dalje nije jasno koja je razlika između slave i master usb.a... kolko sam ja skužio, ja imam slave priključak, ali mi nije posve čisto koja je njegova svrha...?
E i još jedno pitanje...
Naime, imam točno pet uređaja u kući koji se spajaju na WLAN...
PC 1; PC 2; Laptop; PDA; Printer
E sad, fora je u tome da, barem koliko sam skužio, router svaki puta dodjeli drugačiji IP svakom od tih uređaja koji se spoje na kućni wlan...
Budući da imam printer spojen preko ethernet porta (izgleda da od usb.a ništa - tu se opet nadovezujem na gornje pitanje) on zahtjeva fiksnu IP adresu... pa me zanima na koji način mogu srediti da svaki od navedenih uređaja dobije fiksnu IP adresu kad se konektira na router, tj. wlan.
Također, desilo se da je router zapamtio adresu t-com lika koji se spojio sa laptopom prvi puta na router i to preko ethernet porta, tak da mi sad iz nekog meni ne znanog razloga, kad odem pod home network, taj uređaj i dalje naveden pod mrežom, ali kao offline, dok svi ostali uređaji koji se naknadno spajaju i potom ugase, jednostavno nestaju sa liste... s tim da je ta ip adresa koja je dodjeljenja t com laptopu 192.168.1.2 ostala ista i biva preskočena kad se ostali uređaji spajaju... i pod njoj piše da je "static"...
Znači, kako maknuti taj uređaj sa static adrese i dodjeliti static mod ostalim uređajima...
Valjda sam bio dovoljno jasan hehe...
TNX!