View Single Post
Staro 05.08.2008., 11:58   #833
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Kao klinac, obožavao sam onaj dugometražni crtani film LOTR...ono je stvarno umjetnost, ne poričem. Ali LOTR filmovi su IMO totalno smeće. Megablockbusteri stvoreni isključivo za gomilanje tona love. Žao mi je 5-6 sati života koje sam potratio na gledanja prva dva dijela. Ako već moram gledati Liv Tyler u pretencioznom, posve suvišnom, predugom i dosadnom filmu sa lošom glumom, odabrati ću Armageddon
Ali sve ovo što sam rekao uzmite u svjetlu činjenice da ja Starship troopers i Doom the movie smatram genijalnim filmovima.

AN topik...

Vantage point - ne znam što misliti o ovome filmu. Dobar je za ubiti sat i dvadeset vremena, ali ne očekujte previše. Iskreno, ne znam kako se je Sigourney Weaver srozala na razinu ovog filma. 4/10

The butterfly effect - solidno. Pria je trebala biti malo bolje razrađena. Moram priznati da mi je film malo pokvario i A. Kutcher svojom slabom glumom, a i - stalno sam čekao da vikne: "You got punked!" 6,5/10

The bucket list - Freeman i Nickolson su na standardnoj razini. Čini mi se da režiser i scenarist nisu baš na najspretniji način izašli na kraj sa temom filma. Izgubili su se malo u svemu tome. Unatoč tome film uspjeva biti vrlo dirljiv. Možda sam malo darežljiv zbog glavnih glumaca i teme filma - 8/10
Delta S4 je offline   Reply With Quote