Citiraj:
Autor Pippincro
i opet se vracamo na 3dmark i razlicite slicne benchmarkove
a jesi ti vidio moj post od prije?
pogledaj na rezi 1920x1200 sta se dogadja - recimo u 3dmark06 izmedju single hd3870 i crossfire hd3870 - razlika je u benchmarku ogromna.
U samoj igri ?(aoc konkretno) - skorom nikakva, tj. par desetaka fpsa (a ne vishe od 100% koliko benchmark sugerira), uz minimalan tweak postavki se dobiju identicne performanse (ne govorim o aa i tome, vec o slide-u ucitavanja daljine prikaza, za sta i treba vishe meme na samoj grafi).
3ghz je mozda idealno jer toliko nudi jedan od najbrzih dualaca na stock-u, a i realno je to sasvim dosta jer bi inace nvidia i ati pogotovo (amd-u) izvrsili pritisak da izdaju procesore na visim taktovima.
Ma necu vishe, taj futuremark je zlo od kompanije 
|
dakle slažem se sa tvojom tvrdnjom glede te sintetike...ali opet jači proc je jači poc..evo ponovo ću potkrepiti svoje tvrdnje
dakle moj prijašnji proc na defoltu i klokan
sadasnji proc defoult i klokan
brojevi govore sami za sebe dovoljno zar ne..no da ne prelazi ovo u spam
jasno je da jači proc treba da bi gurao ovu zvijerku

kako treba a sad dali mora biti striktno 3giga ili malo gore ili dole to nije toliko bitno..što jači to bolji ..

P.S.Karta je stvarno zvijer.Ati t.j. Amd napravili su stvarno kartu koju bih ja svrstao sa serijom 9500 pro...vjerujem da bi Radeonka 9500 pro i danas vrtila neke novije igre na maksimalnim detaljima..respekt