Citiraj:
Autor De5tr0yer
Sto se tice tih pci utora, napisao je obican, sto je po meni totalno u duhu hrvatskog jezika. rijec "standardna" to nije.
Nadalje, ukoliko stavi onaj tvoj prvi prijedlog (>bez icega< pci utor) opet mozemo, barem ja kao picazjla (jebiga kad si trazio), upitati dal je to pci utor ovakav ili onakav, jer je to sve maltene pci utor. I sad biraj: PCI 32bit, PCI 64bit, PCI-X, PCI-Ex1/x16/x8/x4/xžnj...
NHF al mi se stvarno cini kao da si dosao soliti pamet ovdje... rejzru to mozes probat napravit isto kao i staviti soli na rep. Trazenje dlake u jajetu/igle u plastu sijena/suhog pijeska u moru se nikad ne isplati.
@razer: da, jos jedan odlican review. I pokusaj sto vise nama svima dragi rvacki jezik koristit, makar zvucao "neprofesionalno".
PS: melani, jos uvijek komentar za 3sli stoji ali i to je slicno...
|
bez uvrede ali u duhu hrvatskog jezika možeš pisati pjesme

,ja volim da sve zvuči profesionalno jer daje odličan ugođaj kod čitanja.
I neznam zašto ima nekih što misle da je komentar kad misliš da se nešto može i bolje tako teško prihvatiti i razmisliti.
Ja npr. trenutno završavam kuću i ne očekujem kad neko dođe da kaže sve 5 sjedi bravo super,nek tražim komentare i neke drugačije ideje ali tu to očito ne možeš s većinom.