Ima li netko ovo sranje od routera? Već tri sata pokušavam osposobiti WLAN i ne ide nikako. Dosta stvari je zaključano ili se ne vidi tako da sve što mogu napraviti je port forwarding, WLAN enkripciju i DHCP koji malo radi, malo ne radi. Prekopao sam cijelo sučelje u nadi da ću pronaći neku skrivenu postavku, ali ništa.
Par puta sam ga hardverski resetirao i čudno mi je kako nakon reseta uvijek bude uključena WLAN enkripcija i još neke postavke, kao da je to Metronet zapisao u firmware. Ne traži uopće nikakve login podatke niti za ulaz u router niti za ISP account, nema mogućnosti za postaviti ga u bridge mode nego samo radi u router modu,...
Telefon koji je spojen na njega uredno radi kao i internet preko LAN sučelja, ali o WLAN-u ni govora. Sve postavke sam mijenjao, od B/G moda, kanala, enkripcije, SSID-a, DHCP-a,... ali bez uspjeha. Nađem ga u popisu AP-ova, stisnem na connect, pojavi se prozorčić waiting for network i dalje ne mrda. Nakon minutu-dvije prekine spajanje.
Radio sam na brdo routera i ovaj mi je najgori do sada. Više stvarno ne znam što dalje napraviti osim čekićem pokušati...
Unaprijed hvala.