Sa Acronisovim programom spajao particije i odjednom sve zastekalo....ok, cekam...cekam...i onda puknem i restartam komp.
Prvo...nije htjelo vise win dignuti...rekoh ok...instaliram win, kada nestale sve particije!?!? No, nemoguce da je sve obrisalo tako brzo i tako ja sve spojim u jednu particiju i naravno nema nista gore osim hebenih win!
A ja smiren, nije da je gore bilo oko 400 GB podataka koje uistinu ne bih htio izgubiti....njesra!!!!

Instaliram neki shit recovery program i on mi tamo izbaci neke gluposti. Nadem neki drugi....i ja sav sretan kada nakon cca 4 h skeniranja nade sve podatke....no nije PUNA verzija i nece ih vratiti bez da ga kupim.
Trazim ga po netu i nema....toga programa...legalno naravno!

I sada pokusavam sa Get Data Back pa cemo vidjeti....vec vidim da cu spavati pokraj kompa koji mi zuji pored glave! Najradije bih ga bacio u 3 PM!!
Ako slucajno ni taj program ne uspije vratiti podatke koji mi trebaju...mp3 (cca 250 GB...naravno legalni backup), igre...filmovi...ma makar mp3 samo...dali mi mozete preporuciti neki dobar recovery program koji provjereno radi?
Uistinu bih ekipa bio zahvalan....