View Single Post
Staro 03.08.2008., 22:23   #12
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Sad ide čitanje.
Duljina-impresivno.Šta drugo reći.
Hvala

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Kaj reći... bravo!

Ova ploča je kao neke žene...bolesno lijepa i troši ti pare...a samo nevolje s njom

Prema opisanom, mislim da si joj na lijepe oči dao osmicu, kada ju ploča za 800kn uništi...

Pohvala Hardveraju, neka te samo fila sa opremom.
Hvala. U vezi ocjene, vjeruj mi, nije lako ocjeniti ovakvu ploču. Manje od 8, jednostavno ne zaslužuje. Upravo što je Vin EuroDizel rekao, ovo nije ploča za svakoga, nije da ovim nekog podcjenjujem. Tako da, mislim da je naivno gledati samo na cijenu ploče (iako je ista uzeta u obzir naravno), pored svega što ploča nudi. Ja se iskreno nadam da su noviji BIOS-i u potpunosti riješili stvar s korupcijom.

Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Postoji hrpa bezlicnih ploca i postoje "the Special" ploce koje traze oni koji znaju sto hoce. Ovo je stvarno "The Special" ploca, ne samo po izgledu vec i po ne tako cestom chipsetu. Ja recimo nikad ne bi kupio Asus P-blabla pa taman i da daje FSB od 600 miljuna megaherca jer ju svaka šuša ima. Kao sto vec rekoh, postoje ljudi koji znaju sto traze i oni koji nemaju pojma i kupuju sto im se nabija i onda kljucaju i ispituju tu po forumu.

Erejzeru pohvale za dobar osvrt na ovog mutanta od ploce i samo naprijed. Zelimo jos takvih posebnih ploca koje nema svaka budala.
Hvala, bude bilo, ako ustupitelj bude dobre volje

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Svaka čast, nisam mislio da će biti ovako opširno. Vrijedilo je čekati. Way to go.
Fala i beštiji na ploči
A dobar ti je i proc

EDIT:

pogodio sam i ocjenu
Hvala (i za proc)
Razer je offline   Reply With Quote