Citiraj:
Autor buljo
Ako ti hard radi onda vrlo vjerojatno radi sve što nije spojeno izravno na ploču, a to je hard, pržilica, a sad treba vidjet dal li su otišli djelovi koji se nalaze na ploči, dakle ram, proc, grafa...
To probaj negdje kod nekog isprobat jer ne postoji drugi način da se sazna dal je krepalo, matična je najvjerojatnije otišla.
Ma da je teško ovako pametovat što radi a što ne, treba uzet dio po dio i spajat, jedino tko ćeš znat da li radi ili ne...
|
Najbolje da ja odnesem to u HGspot da oni isprobaju što radi, jer ja nemam nikoga blizu sa sličnom matičnom. Znam da garancija ne vrijedi, ali valjda će htjeti isprobati što radi.
PS.
Imate li koji dobar UPS za preporučiti koji uključuje telefonsku liniju u zaštitu? Dobro je još ako bi samo matična bila spržena. Najviše mi je do podataka na Hardu. Ali sad sam provjerio, hard radi, u biosu pokazuje i točnu veličinu - 250Gb i sve, ali iz nekog razloga neće bootat, ali to nije sada važno.
PS.2.
Da li mogu kako sam kod kuće provjeriti proc? Možda nekako sa om-metrom da tražim kontakt na nožicama (odn. ovaj moj nema noge, nego sve ravno)? Je li tko tako radio?