Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 11.05.2004., 17:11   #1461
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Unhappy e da mi to more bit utjeha...

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma ja si sve nekaj mislim da od tog nebu ništa...(pri tom mislim da buš nakon dijete mogel opet žderati bez posljedica)

Ni meni nije "volan" prve dvije godine stvarao probleme...ali je svejedno škembica počela rast

Nisam ni bio svjestan dok mi se nisu nabrale u dva tjedna "društvene obaveze" tipa deke, mješalice i sl.
Par kuki se možeš izvući na formu i dobro stanje organizma-ali sve te polako ako se ne krećeš i nisi aktivan polako nagriza.

Ja sam prošlo ljeto išao kak sam navikao opaliti na Jarunu plivanje do otoka i natrag u komadu...skoro sam dušu ispustil...

Mislim da budem nakon četri bane malo promjenio spiku
Odselim se gore, stavim u tutač škrlak i iza onog pesa kaj maše glavom , piknem si dobru staru frezicu sa prikolicom i polako
kak mi je 4 bane se blize, tak mi se cini da se je sve urotilo protiv mene...kad bi spal il zenu slatal,puna hiza...il dece il familije il kartasof il susedic.....a kad bi ja tulumaril..svi su u banani i neda im se..ima dooobar film na telki......... ,ma ono ...hebe me filing da smo luzer-generacija...na prekretnici...socijalizam nam je pobegel,kapitalizam je u fazi prvobitne akumulacije kapitala...i kaj..... i onda nes jel i pil!!??? ma, hebes to...kak velis...pinklec na rame i put podnoge( u planineee,jer tamo nema "zimeeee")...

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote