Citiraj:
Autor Pippincro
e LuxZg jel se moze znati sta se sve dobije u bundle-u club3d izvedbe?
neka slikica paketa nebi bila na odmet, naravno ako nije problem 
|
Je, je, dobit ćete galerijicu, to mi je i bio plan al jučer sam kasno došao doma (oko 6 popodne), pa dok sam provjerio dal sve radi već mi je bilo kasno.. Al dobit ćete kompletne slike danas onda.
U paketu zapravo ne dobiješ ništa pametno, DVI->HDMI i DVI->DSUB konvertore, i jedan za video out (edit:e da i crossfire bridge). Ono kaj mi je najviše pofalilo je nedostatak molex->PCIe 6-pinski konektor, srećom pa mi napajanje ima jedan PCIe, a imao sam jedan kablić od stare grafičke. Dakle to obavezno uzet u obzir kod shoppinga, je to nekih 5 kuna valjda, al da odmah kupite kad uzimate grafičku (ak vam napajanje već nema 2x PCIe 6-pinske konektore). Dobiješ osim grafičke još samo quick guide i CD s driverima, al nijedno nisam ni pogledao.. možda ima i kakav video player il nekaj, al to i tak nikad ne koristim
Slike danas popodne, nadam se da buju do 17h već uploadane ak ne zapnem negdje :P
E da, razlog zakaj sam uzeo baš nju - najniža cijena za 2 godine garancije. Za tih dodatnih 50kn, to se isplati, makar i morao kupovat molex->PCIe kabliće
EDIT: evo
galerijice, tu ću dodati kasnije i slike kad krenem sa ugradnjom S1 i sl. al izgleda da to ipak još nebude ovaj tjedan nego onaj iza..
1)

; 2)

; 3)

; 4)

; 5)

; 6)

; 7)

; 8)
1) moj prvi Vantage score :P
2) dvije zapakirane Club3D HD4870 kartice

3) ovo NEĆETE dobiti sa Club3D, dakle nabavite kad kupujete karticu ak vam napajanje nema potrebne konektore (2x ovakav 6-pinski PCIe)
4) zadnja strana kutije, vidi se da je potrebno 500+W "high quality" napajanje .. yeah right

5) sadržaj kutije, kako sam napisao gore u postu, i opet - nema molex -> 6pin adaptera! nijedan!
6) kartica netom izvađena iz kutije
7) kartica u kućištu (vidi se i moj novi HiperFlow vent, a isti plavi odsjaj daju i ledice na 250mm ventu od kućišta

)
8) i još jedna slika kartice u kućištu za kraj..
Dakle nema još uvijek slikica sa S1 jer S1 još nije gore, al kad krenem rastavljati i sastavljati očekujte još.. 20-ak slika

Ako pak netko treba još neki dio kartice, ili kvalitetniju sliku, vičite.. al ovo sam poslikao jučer navečer pa eto tako i postam

Btw, polu-offtopic - jel još nekome onaj imageshack bolesno spor? U zadnje vrijeme preferiram photobucket.. :P Javite ak je nekom sporo učitavanje ovih slika, baš me interesira..