View Single Post
Staro 30.07.2008., 10:56   #126
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Pippincro Pregled postova
tako velika jer mi je to nativna i na tome igram aoc

nevidim u cemu je problem, to sam bio i najavio - da malo vide rezultate ljudi s 24" monitorima ili s lenovom

Jebga, za manje rezolucije je sad prekasno - znam jedino da sam na nesto nizim taktovima (isto overclockani) u crosffireu hd3870 imao oko 15100 bodova u visti - 3dmark06(default postavke), a sutra izvrtim hd3870.

Na tim istim taktovima u 3dmark06, na xp-u i prijasnjim driverima sam imao oko 16500 bodova

Jeste, tocno ispada tako da ce radit kartica nekih godinu-dvije i onda riknut kad prodje garancija Nekog tko to stalno mijenja boli k, ali drugi koji hoce imat dulje vrijeme grafu ili zele to ostavit nekom mladjem/manje zahtjevnom kasnije bash i nemoze.
A zagrijavanje je uzas - northbridge (vec u k. kod mene radi visokog takta, mada se hladi dodatnim coolerima), a i mema je jako blizu prvom pcie slotu na x38-dq6 - a ona se zagrije i bez prisustva takve pecnice jako puno (a mislim da radi na 2.0v, medjutim svejedno uzasne temperature). Nije zdravo ni za samu grafu ni za okolne komponente.
Imam neki osjecaj da ce Ati(amd) malo usporit sa izbacivanjem grafulja sada...

kako ispada, grafe jesu super...al su pećnice kao x1950XTX/XT-2900pro/XT/GT koje su debelo pljuvane, i cijena im je debelo padala zbog toga...

nadam se istome sa 48xx serijom

OT: sad gad vidim ovu svoju na 50 stupnjeva, nekako mi drago oko srca...
Halos je offline   Reply With Quote