View Single Post
Staro 28.07.2008., 19:02   #291
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor ziky Pregled postova
Imam jedan ogroman problem ...

Naime ubo sam novu powercolor radeon 4850 i zamjenio ju sa starom GF6600.
Kada upalim komp nemam slike, nemogu u bios, nista. U biti izgleda mi da se sistem dize al nemam slike na monitoru . Spojio sam dodatni 6pinski konektor na grafu, a sistem kod restarta mi javi dugacki biiiip, i nista ... ekran osta crn. kad vratim staru 6600 sve radi normalno. Driveri su pobrisani prije instalacije nove grafulje.
Mislio sm da je 6pinski konektor u banani pa sam probao sa adapterom sa molexa, al isti k...
Sad neznam sta bi mogao biti problem, napajanje mislim da je dovoljno jako (chiftec 510w)
maticna mi je malo starija, gigabybe 8I915G duo, na njoj je prescot 3.0 ghz i 2 gige rama kingmax. U bios mogu uci samo sa starom grafickom, pa sam probao ugasiti onboard vga, medjutim, opcija nepostoji, a na netu sam nasao da moj bios niti nema tu opciju, vec maticna to odradjuje automatski ...

Ak mislite da je maticna u banani, dali bi dfi bloodIron bila adekvatna
Da li je vazno da MB ima podrsku za pci expres 2 ( koliko sam skontao samo je poduplan protok sa 2.5 na 5) i dali bloodiron ima 2.0 pci

Plssssss pomagajte ocajan sam ....
Odo graficku u međuvremenu probati kod frenda prištekati

Dva ista posta, ovde i u drugoj temi. Neznam koliko će ti admini tolerirat ovo. Sve u svemu imaš odgovor u temi koju si otvorio.
R@zzoR je offline   Reply With Quote