10.05.2004., 11:22
|
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: eeee,a ovo bi ti se zvalo...
Citiraj:
Originally posted by mitzek
ak ti je kenjaza =ciscenje, ovo moje bi ti bilo kak dubinsko kemijsko!!!!!!!sa extra solnom kiselinom+malo dusicne!!: suicide
al se toplo nadam da bu mi negdo posle 21.05. pljatil kakof gablec da bas nebum kak flis -papircek?!!
jesam li nervozan od dijete???: nono : : nono : : nono :
di bi...to vam se same cini....... /btw, jucer su buduci firmani kumi mom Jr zvali na pol tone rostiljade:sis,obicni,raznjici,kotleti,sampinjoni,mladi lukac,itd...a ja ?pijuckam vodicu i :ne,ne ..hvala .ko da jesam..... : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : bonker2 : bonker2 : bonker2 : finger : : finger : : finger : : stoopid : stoopid : stoopid : bonker : : bonker : : evil : : evil : : bonker : : Machineg : bonker2 : bonker2 : bonker2
ufff,sad mi je lakse.......al sem laceeeen!!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : baad : : suicide
|
Joj predsjednik nam je lačen. to ne bu bilo dobro, ak mu se zamerimo bude prfog od nas kojeg vidi malo gricnul. S i znamo kak to zgleda ... 
|
|
|