Pozdrav,
imam Asus laptop A4000. Prije par dana mi je jednostavno pri ulazu u Windowse (kada bi se trebao pojaviti onaj ekran Windows loading) poceo prikazivati na djelic sekunde plavi ekran i resetirao bi se. Jednostavno je nemoguce vise bilo uci u windowse. Pri odabiru Safe mod-a, stao bi na loadanju Mup.sys. Ukljucio sam opciju Halt on errors da vidim sto pise u tom plavom ekranu:
***STOP: 0x0000007B (0xF88C3528, 0xC0000034, 0x000000000, 0x000000000)
U objasnjenju veli: If this is the first time you see this error screen, try following options:
Check for viruses.
Remove newly instaled hard drive controllers.
Check your hard drive and make sure that it is properly configurd.
Run chkdsk F/ to check for hard drive corruption...
Moj prvi korak je bio format c:

. Formatirao sam hard i instalirao ponovo windowse. Sve je proslo uredu ali pri prvom ulazu u win se je ponovo pojavila ista greska. Drugi korak je bilo CHKDSK c: (hdd mi je samo c particija i neznam zasto me u erroru trazi chkdsk f: ), pri cemu je chk dsk nasao par gresaka na hdd-u. Treci korak je bio kupnja novog hdd-a, instalacija windows-a, da bi pri prvom ulasku u win ponovo dozivio istu gresku, pokrenuo chkdsk i opet otkrio da imam greske na novom hdd-u.
Eto, vise nemam ideja, nasao sam na net-u objasnjenje da bi se moglo raditi o boot sector virusu, ali ja sam promjenio hdd pa mi je to malo nevjerojatno.
U svakom slucaju, ispricavam se na dugom objasnjenju, i molim za savjet.
Pozdrav