Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 10.05.2004., 07:41   #1454
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
eeee,a ovo bi ti se zvalo...

Citiraj:
Originally posted by Isus
Tak je o veliki počasni doživotni.
Neš ti djete s janječim šniclima, ja čišćenje sraja iz organizma radim svaki dan i zovem ga kenjanjem, osječaš se olakšano.
ak ti je kenjaza =ciscenje, ovo moje bi ti bilo kak dubinsko kemijsko!!!!!!!sa extra solnom kiselinom+malo dusicne!!: suicide

al se toplo nadam da bu mi negdo posle 21.05. pljatil kakof gablec da bas nebum kak flis -papircek?!!

jesam li nervozan od dijete???: nono : : nono : : nono :

di bi...to vam se same cini......./btw, jucer su buduci firmani kumi mom Jr zvali na pol tone rostiljade:sis,obicni,raznjici,kotleti,sampinjoni,mladi lukac,itd...a ja ?pijuckam vodicu i :ne,ne ..hvala .ko da jesam..... : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : nuts : : nuts : : cheers2 : cheers2 : cheers2 : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : bonker2 : bonker2 : bonker2 : finger : : finger : : finger : : stoopid : stoopid : stoopid : bonker : : bonker : : evil : : evil : : bonker : : Machineg : bonker2 : bonker2 : bonker2

ufff,sad mi je lakse.......al sem laceeeen!!!!!!: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : baad : : suicide

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote