Imam jedan problem.Odkako sam kupio novu matičnu i grafu,ne matičnoj(negdje kod procesora ili grafe) jako čudan piskutajuči čvrčui zvuk koji zna biti tih i malo glasniji.On se pojavljuje samo dok igram.Kod nekih igara manje kod neki vise.Npr kod Crysisa zuji kada negdje gledam u pod ili neki objekt koji je blizu(ne uvijek),u cod-4 u na misiji s brodom i jos nekim,u stalkeru potiho cvili u meniju ili samom pocetku kada se pojavljuju logo nvidije ili filmici,dok igram se nista skoro ne cuje,na trackmaniji united je kada vozim u nekim trenucima se naglo cuje pa kad skrenem u zavoj naglo prestane ili evo jedan primjer:vozio onak bezveze neku stazu kada je pocelo cvilit stao sam,krenem u rikverc cviljuci zvuk prestane,stanem cvili,idem rikverc cviljenje prestane,stanem na maticnoj cvili...Dok sam na desktopu zvuk prestaje,makar mi se dogodilo da kada sam inst patcheve bas danas za stalker da mi je kod svaog patcha pri kraju znalo nesto zacvilit(zvuk dolazi tocno sa maticne negdje kod grafe i proca nemogu tocno odredit).Ventilator niti jedan nije(sve sam ih isprobo,od grafe,kucista,proca,sve).Sumnjam na maticnu ili proc,ne vjerujam da je grafa.Citao sam negdje da se to dogada kod shpulni(mali vijci s namotanim kolutovim zicama).Konfa je - Amd athlon64 X2 5200+,2gb ram,ati 4850,maticna gigabyte GA-M57SLI-S4,napajanje OCZ GameXstream 600w.Zahvaljujem na svakoj pomoči i prijedlogu.Kristijan.