Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 09.05.2004., 20:44   #1451
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Unhappy je,istina je,došo i meni mak na konac....

Citiraj:
Originally posted by Isus
Opa, znači sledeći miting će se održavati u odsutnosti velkog predsjednika.
cica na kolica,rekla vaga ..nemrem više i kihnula..zapela kazaljka na 123 kile...
Jelc je ko ptica kukavica...u koje god gnjijezdo sleti,mazne kakvo jaje...a kak je kukal kad je nogu sjebal.....

a sad,ova Golgota traje samo 13 dana nije ni tak loše...promjeni/ubrza metabolizam..možeš posle puuno više jest a da ti se ne osjeti na hlačama..

a znate mene...volim papicu više nego..uhh....ali...kad moram onda moram...al teško da i ak smršavim da bu me nekdo brzo dostigel....ipak sam ja El Grande Prezidente!!!!

ps-za večeru sam trgnul 2 juneče šnicle i zdelu šalate....plus voće... ..našel sam malo preinačenu verziju..nije to dijeta kao dijeta,nego meni, koji ak ga se držiš 13 dana točno po uputstvu ubrzava metabolizam i sprječava debljanje...neko moje vojno sranje ,al pali kad pretjeram!!!zainteresiranima preporučujem jel je odlično za uklanjanje svog smeča it organizma...zamisli...posle možeš mlatit po Zagrebačkom kulike hočeš a kilaža stoji..jedno 2 godine na istom ili pada..,ha? a i malom mi je Firma 22.5...stolovi u 2 potoka bezec..pa......ne mislite valjda da bi propustil žderilo i to još kad sam plačam?

ps2-uuu moj 900-ti post na Žderonjama ,a ja u šturcu....ccc ..,brzo bum ja to....: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : cheers2

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote