Citiraj:
Originally posted by zwer
Far Cry je izgleda jedina igra na svijetu pa se samo po njoj treba ravnat... Hvatas se za slamke.
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044&p=17
Evo, ja recimo vise igram UT2K4... R9700 sisa carape tu.
Dragi pinsla, prezadrt si u svojim shvacanjima, SVE su to odlicne kartice, al' uzmi u obzir nesto vise od Hvatanja Slamki (tm) (PS ovaj i onaj i Far Cry) pa ces shvatit da za te pare nema bolje kartice TRENUTNO. Da ja imam viska para, da mi nis ne znaci tih 300-400 kn razlike, i da se moja kartica nemoze naclockat tolko, i ja bi uzeo R9800Pro.
|
Ti si izgleda lud ili glup???
Ja bih ipak rekao da si glup
Na ovom kaj si postao dobro se vidi da je razlika između 9700pro i 5950ultra u UT2004 vrlo mala skoro nepostojeća odnosno nećeš je osjetiti u stvarnom igranju
ali jebote tu se uspoređuje 9700pro sa 5950ultra koja je još uvijek vrh ponude nvidijinih grafa. ati nakonm toga još ima 9800pro i 9800XT koje su brže od 5950ultra
a gde ti je tu još 5900xt koji je znatno sporiji od 5950ultra pa prema tome i od 9700pro
a čuj ak ti ne kužiš u čemu je fora sa farcryem da nvidija i sa ps1.1 i degradacijama slike ne može doći na novi performansi atija u ps 2.0 ond
a ti ja ne mogu pomoći
a između ostalog tvoja je stvar kaj si potrošio 1600 i kusur kuna na grafu koja je potpuno smeće u dx9 i koju ćeš morat mjenjat za 6-8 mjeseci ako hoćeš fino igrat novije igre
a ionako se po svemu vidi da nemaš pojma o čemu pričaš
i daj molim te fino preseli na nvidija forum pa tamo melji svoje gluposti