View Single Post
Staro 09.05.2004., 10:49   #43
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
"Ja čitam pozorno, ali nisam pročitao baš svaki post.Ono što mi se ne sviđa, je ismijavanje mogućnosti-čak i da ne rade kako treba-tj superbrzo, i to je dostignuće-jer ipak su tu, a to ne treba zanemariti!Ja to poštujem, a što se tiče prastarog quake 3 enginea, ja bih prije rekao da su to GL enginei, što je jako loša stvar za Ati.tu im uistinu nema opravdanja niti obrane.GL je dugo, dugo tu...dok DX nije bio ništa, tj nije postojao.Što se tiče optimizacija, većinu svog koda(GL) sam izvodio "direktno", bez posebnih optimizacija.Koristio sam i extension mehanizme, koji kod Nvidije odlično funkcioniraju, a radi i na atijevkama.Koliko čujem, uglavnom sporije.Što se optimizacija tiče, tech docs s web sitea, i čitaš-sve se može, ako se hoće.Loš gl nije mala stvar, za Gates-lovere i one koji se samo igraju, možda i je, ali ozbiljno gledano noje.Da sam ati, ja bih se zabrinuo."

Daj stavi negdje neki svoj uradak za download pa da i mi ostali možemo usporediti performanse na ATI i Nvidia karticama...
segregator je offline   Reply With Quote