laptop hp pavilion zd8000,unutra seagate 100GB. komp se totalno usporio,pun virusa i sličnih napasti,lik mi ga donese da stavim friške windowse. krene format,dođe do 6% i stane.napravim quick format,instalacija win prođe,dignem sav HW,kao, sve radi.idem instalirat programe i evo BSOD.restart ,ponovo ,opet plavi ekran.system log kaže HDD. acronis isto nije mogao napraviti backup,kaže,vjerojatno bad sectors on disc. provam prvo sa seatools-om,preskenira disk,nađe 100-tinjak grešaka,izaberem repare,on sve popravi,ja sav sretan,kad opet isto. ostavim ga sinoć na write zero,ujutro dignem ponovo win,instaliram program,opet plavi ekran. uzmem disc rescue i pokrenem scan,nađe greške,ali kao, ne može ništa napraviti.nakon tog stavim HDD regenerator,evo radi već 4 sata ,došao je do 2070MB (4230641 sectors) i našao dosad 7 bad sectors, 1 recoverd. e sad,ili nešto nije u redu sa programom ili ga stvarno ne može popraviti.mislim se,da ga ugasim ili ostavim cijelu noć? isplati li se popisati adrese bad sektora (koji su izgleda na početku diska) i napraviti tu particiju koju više neću koristiti ili je ovo ipak za smeće? koliko uopće dođe ovakav disk i jel to netko mijenjao u ovakvom laptopu?
EDIT BY MOD:
Sljedeći puta stavi malo pametniji naslov...
http://forum.pcekspert.com/faq.php