Ja bih molio iskusne u ovom podrucju na malu pomoc, naime konacno poslije dugog skepticizma instaliro sam na posebni disk vistu ultimate X64 SP1 za probu i iskreno ostao pomalo iznenadjen, za sad mi sve radi, cak i neke stare igre koje su znale zezati sa XP-om. Nisam isao gasiti nikakve pocese niti se nisam previse upoznao sa svime time (malo sam lijen, a malo i nemam trenutno vremena), naime guta mi oko 1,2-1,4 GB rama, ali niti ne prelazi previse tu brojku kad upalim autocad ili photshop, ali mi je cudno sto mi sa officom i nekoliko malih progica uzme 40 GB na toj particiji (prije su na njoj bili XP, a nisam mogao formatirati tu particiju, vec je on taj XP pospremio u neki folder koji sam poslije pobrisao), pa i kada sve oznacim na C particiji sa svim hidden folderima izadje oko 25 GB, pa ne znam gdje je zauzeto tih 40 GB i da li je 40 GB dovoljno velika particija za sistem kod Viste utimate SP1 X64, jer mi se ne da bas druge diskove cijele ponovo formatirati ako se odlucim na potpuni prijelazak. Hvala