View Single Post
Staro 24.07.2008., 16:02   #1906
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja bih molio iskusne u ovom podrucju na malu pomoc, naime konacno poslije dugog skepticizma instaliro sam na posebni disk vistu ultimate X64 SP1 za probu i iskreno ostao pomalo iznenadjen, za sad mi sve radi, cak i neke stare igre koje su znale zezati sa XP-om. Nisam isao gasiti nikakve pocese niti se nisam previse upoznao sa svime time (malo sam lijen, a malo i nemam trenutno vremena), naime guta mi oko 1,2-1,4 GB rama, ali niti ne prelazi previse tu brojku kad upalim autocad ili photshop, ali mi je cudno sto mi sa officom i nekoliko malih progica uzme 40 GB na toj particiji (prije su na njoj bili XP, a nisam mogao formatirati tu particiju, vec je on taj XP pospremio u neki folder koji sam poslije pobrisao), pa i kada sve oznacim na C particiji sa svim hidden folderima izadje oko 25 GB, pa ne znam gdje je zauzeto tih 40 GB i da li je 40 GB dovoljno velika particija za sistem kod Viste utimate SP1 X64, jer mi se ne da bas druge diskove cijele ponovo formatirati ako se odlucim na potpuni prijelazak. Hvala
Solberg je offline   Reply With Quote