Zadnjih dana igram CoD4... Meni se igra malo oduzila...
i naravno Fifa 08...
Tu i tamo zaigram NFS Hot Pursuit 2...
Povremeneo zaigram i Hitmana 4... Ali dosao sam tek do 2 misije...
Battlefield 1942 povremeno zaigram... Ne mogu igrati online, a imam original igricu...
Titan Quest mi izvlaci zivce... Nepregledna igra, sto bi se reklo... Igrao 2 sata i ostavio...
To igram sad kako mi je grafika na servisu...
Inace... Instalirao sam si Turoka, nisam ni poceo igrati... Ali jedva cekam da pocnem, mada mislim da ce to biti ono: Igrao nekoliko sati i izbrisao igru...
Crysis, poceo igrati i krepala mi graficka... Jedva cekam da nastavim...
Test Drive Unlimited isto tako... Odlicna igra, samo da je bogdo malo vise simulacija (model ostecenja)...
Ghost Recon Advanced Warfighter (prvi) sam poceo igrati, ali ne mogu zbog grafike da nastavim...
Call of Juarez sam pokusao igrati, ali takodjer ne mogu zbog grafike...
STALKERA sam presao, kao i FEAR i sad sam pravo istraumiran jbt... Igre su na meni ostavile traga...
Gledao sam igre koje su predstavljene na E3...
I jedva cekam sljedece:
Crysis Warhead...
Resident Evil 5... Mislim da ce to biti igra koju cu zaigrati i izbrisati... Ali cu je ipak probati...
Fallout 3...
Gears of War... Cini mi se da to nije igra, to je IGRETINA... Zapalit cu comp s tom igrom...
Halo Wars...
Final Fantasy XII... Bit ce zanimljivo... Ali cini mi se da cu morati nabaviti neki dobar kontroler...
Tom Clancy's EndWar... Bas me zanima kako li ce raditi ta kontrola glasom...
Wolfenstein... Izgleda da cu od igre imati traume... Ali cu je odigrati do kraja...
Far Cry 2... Iako nije ono sto sam ocekivao, mislim da cu se zaigrati...
Tom Clancy's H.A.W.X... Kao sto vidite, ja sam TOMov fan

...
Street Fighter IV... Vrijeme je da se vratim u djetinjstvo... Kada sam sa prethodnikom ove igre provodio sate i sate, na Nitendu naravno...
God of War 3... I na kraju ce biti samo kaos...
STALKER Clear Sky... Vrijeme je da ga ponovo sanjam...
Zaboravio sam navesti: GTA IV, novog Đuku, Fifa i PES 09, Football manager 09 i CoD5...
I sta reci na kraju... Valjda cu sve ovo moci igrati na svojoj konfi... Samo sa ATIjem HD4870...
Bit ce zanimljivo...
Pola od ovih igara nece biti dostupno na compu... Ubit cu se... Najvise sam razocaran za Gears of War... Kupio bih Xbox 360 radi nje, samo da imam para...