Citiraj:
Autor xulos
aj sad lijepo odlucite i dogovorite se dali mogu ukopcat taj 4 pinski ili da nabavim onaj kabl sa jedne strane 8 pinski a s druge 2 moleksa?
EDIT : sad sam vidio da je bolje da uzmem taj s 8 pinskim produzetak,jer ima to gdje kupiti ?posto moje napajanje to nema
jos me zanima jel mogu ja ukopcat taj 4 pinski sto ide iz napajanja a drugi 4 pinski ukopcat u moleks posto imam taj iz moleksa u 4 pin ?
|
Mislim da ti je svejedno. Sumnjam da pomoću adaptera možeš dati istu snagu kao i preko 8pinskog EPS-a. Zašto, zato kaj molex može dati max 60W na +12V railu, jest da adapter nudi 4x 12V linije...ali je veliki upitnik na snazi koju on može dati.
Takva ti je situacija i kod adaptera za 8pin PCI-E, navodno je zabranjeno koristiti 2x6pin PCI-E to 8 pin, a običan adapter 6pin to 8 pin sa 5 crnih ne daje više od običnih 75W kao i običan 6pin PCI-E.
Citiraj:
Autor Melani
|
Gle, nemam kaj s tobom pričati jer si očito neuk.
Evo, gle...
Citiraj:
Autor Melani
i 5 bi bilo dosta samo što bi onda matične morale imati po sebi debele žice jer tanke nemogu držati veću jakost struje.
I ne nije po meni to je stvar stvar fizike.
Dokaži suprotno i imamo novog einsteina.
|
5 žica, a +3.3V, +5V, +12V, -5V, -12V...to je pet. A ground a paljenje PSU-a?
Ovo kaj pričaš za debljinu žica, to si fulao za svjetlosnu godinu. Jer kaj bi bilo kada bi se tebe pametnog slušalo? Fino bi spalil sve kaj spojiš jer si zaboravio na pojam Standardizacije. Kaj bi bilo da svi rade po svome?