Citiraj:
Originally posted by pinsla
da bi čovek reč rekel
apsolutno se slažem s tobom i fakat ti se divim kak ti se da opet ljudima objašnjavati u čemu je stvar iako neki to očigledno ne vide ili u puno više slučajeva ne žele vidjet
no to je već njihov problem
ako neko misli da je nvidija bolja nek si kupi njihovu karticu i nek uživa ali nek ne valja tu bedastoće po forumu jer to onda više fakat nema smisla
|
Ja ne moram ništa "misliti", niti valjati.Samo nastojim sagledati objektivno činjenice, ako to nekome smeta-možda je to zato što on/ona to ne može.Zato je pitanje tko tu što želi "vidjeti".Forum je za raspravu.Trik ili ne, neke mogućnosti su tu.Iako sam uvijek bio više okrenut Nvidi-ji, imao sam atijevke, s3 itd.Tu nije riječ o nekoj "borbi", nego vašem nagađanju o shaderima(a i mojem, zapravo), o kojima se zasada ništa 100% sigurno ne zna.Ja sam kupovao kartice po mogućnostima, cijeni itd.-ali nikad isključivo po marki, pa makar to bila NVIDIA(tj partner).Omalovažanjem nvidie nećete ništa postići, a mislim da ovo stvarno nisu gluposti.Treba pažljivije pročitati poruke...i ja bih TRENUTNO uzeo ati.I ne, ne mislim da je ovo SVE što Nvidia može dati.A za O-GL, to je pravi API->znam jer i sam tamo programiram.DirectX je opstao zahvaljujući Microsoftovoj $$$
kampanji.Stoga, ja ne bih odbacio O-GL, naravno-ovisi da lis e samo igrate na kompu...