View Single Post
Staro 07.05.2004., 17:11   #36
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by pinsla
da bi čovek reč rekel
apsolutno se slažem s tobom i fakat ti se divim kak ti se da opet ljudima objašnjavati u čemu je stvar iako neki to očigledno ne vide ili u puno više slučajeva ne žele vidjet
no to je već njihov problem
ako neko misli da je nvidija bolja nek si kupi njihovu karticu i nek uživa ali nek ne valja tu bedastoće po forumu jer to onda više fakat nema smisla

Ja ne moram ništa "misliti", niti valjati.Samo nastojim sagledati objektivno činjenice, ako to nekome smeta-možda je to zato što on/ona to ne može.Zato je pitanje tko tu što želi "vidjeti".Forum je za raspravu.Trik ili ne, neke mogućnosti su tu.Iako sam uvijek bio više okrenut Nvidi-ji, imao sam atijevke, s3 itd.Tu nije riječ o nekoj "borbi", nego vašem nagađanju o shaderima(a i mojem, zapravo), o kojima se zasada ništa 100% sigurno ne zna.Ja sam kupovao kartice po mogućnostima, cijeni itd.-ali nikad isključivo po marki, pa makar to bila NVIDIA(tj partner).Omalovažanjem nvidie nećete ništa postići, a mislim da ovo stvarno nisu gluposti.Treba pažljivije pročitati poruke...i ja bih TRENUTNO uzeo ati.I ne, ne mislim da je ovo SVE što Nvidia može dati.A za O-GL, to je pravi API->znam jer i sam tamo programiram.DirectX je opstao zahvaljujući Microsoftovoj $$$
kampanji.Stoga, ja ne bih odbacio O-GL, naravno-ovisi da lis e samo igrate na kompu...
dr.fiksi je offline   Reply With Quote