Citiraj:
Autor Ciclajbek
Koje su to glupe sitnice, kaj bi obicni korisnik sve trebao raditi da mu proradi usrani hard...strasno...Ma nije se nis istekalo, pa nisam nasilnik, hehe...
|
A jbga nije to baš tako, evo ja sam danas donio doma novi Spinpoint od 1tb i samo sam ga ugurao u case i spojio kablove (čak ih nisam morao niti provlačiti jer sam već prije pripremio teren za njega kad sam zadnji put čistio case) i sve radi perfektno, ali kad nešto ne radi kako treba onda se mora provjeriti sve takve "sitnice" jer inače se dobije (ne) sitnih 150-200kn po džepu za reklamaciju ispravne komponente tj sat servisa za testiranje...
Citiraj:
Autor Ciclajbek
Evo instalirao sad XP i dosta manje titra, u prosjeku jednom u sekundi...to bi vec bilo normalno jel? a zakaj onda u visti nece?mamicu mu
|
Pusti ti to što titra lampica problem je nestabilnost sustava a titranje na Visti je posljedica superfetcha, indexinga, auto defraga i ostalog sranja koje je po defaultu upaljeno, ako oćeš stvarno istestirati disk ili XP ili Server 2008 skini pa probaj s njima jer oni nemaju tih gluposti u sebi pa ćeš vidjeti što je na stvari (server 2k8 osim kaj nema ovog bakround roštanja isti je kao i vista) i jel problem u disku ili čemu, i probaj evventuano nove/druge drivere, možda si mjenjao neki od drivera koji je prije bio a više se ne sjećaš...