View Single Post
Staro 15.07.2008., 20:31   #218
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Većina voli, ali ovo kaj on misli kupiti za tu namjenu bude mu se tak i tak s dolaskom Nehalema istopilo.
U njegovom slučaju i za potrebe koje spominje, iznimno skup prelazak na Intela, kad ga ovaj AMD (uz male preinake) može služiti kak spada.

e ovaj odgovor mi se najvise svidja i ima smisla. tak slicno ljudi i na vanjskim forumima razmisljaju... tak ce i bit, novi proc i bolje bu, nevelika investicija, pa novo kad novo izadje

nego nije mi jasno kaj ste se odmah uzvrpoljili, pital sam lijepo za "visu" klasu maticne, jer nevolim i nikad necu kupit npr osnovni model sa 4 sata konektora, jer mi to jednostavno nije dovoljno, a i da je, pa necu se čohat po glavi za mjesec dana kad bum trebal upiknut nekaj...
a to kaj nisam napisal da bum klokal u nebesa ne znaci da se nevolim igrat sa điđicama koje takve maticne nude... ne sjedim cjeli dan pred kompom i igram se, ali kad hocu nekaj igrat, hocu da to bude kak spada (za zle jezike, ova graficka je privremena, da nebi jos neki mudrac reko da si graficku kupim za igranje)
a i dosta mi je vazan multitasking kojim mi moj amdac vec lagano pije zivce...
i za kraj ste kad otvarali 100+mb tezak acad dokument na athlonu 4200+? odes s posla, bum doma zavrsil i te spike... bus drek zavrsil...

jednostavno sam htio par suvislih rijeci zasto koju plocu, ali nije bitno...

btw. thnx na odgovoru
mujica je offline