Kupio prije 2 tjedna doticni disk ST500320AS dakle sa 32MB cache-a i nesto me zeza...
Koje god windowse da instaliram lampica od harda non stop svijetli i hard nesto radi...Primjetio sam da na laptopu na kojemu je sporiji hard Vista radi puno puno brze a slabiji je procesor, manje ima rama, sporiji je ram i manja je brzina vrtnje harda. Zauzece procesora je ispod 10% sa peak-ovima i do 90% prve jezgre...
Komp se sam od sebe resetira, firefox se blesira, explorer se svako malo zblesira...Win sam vec 3 puta instalirao i svaki put isto koje god programe instaliram..
Radi se Win Vista sa SP1 koji na laptopu rade bez beda a i na starom hardu su radili...
Da reklamiram hard il kaj?
S cim mogu vidjet cemu on pridaje toliko procesa da stalno nekaj vrti? Antivirusi nista ne pronalaze.
Uvijek instaliram Diskeeper da mi uredno poslaguje datoteke kad je u idle-u, i sumnjam da je do njega jer radi na svakom kompu kak treba..Kad se nis ne radi onda on pocne...instaliram drivere i internet, office, i drivere od TV kartice i to je to.Vec sam 3 put instalirao win i lud sam
Komp je Athlon 64 x2 4000+ dignut na 2.6 (ista je stvar jel dignut il ne)
4gb Kingmax 800mhz ddr2
Maticna Asrock aLive HD ready
Napajanje Hyper 480W
i hard navedeni