View Single Post
Staro 14.07.2008., 20:11   #173
-Stinger-
Premium
Moj komp

-Stinger-'s Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor LuxZg Pregled postova
Pa otprilike jednako kako ću stavit dvije grafe na P35 ploču sa jednim PCIe x16 slotom - nikako! Al me nije ni briga :P

Btw, nekako imam osječaj da više ljudi ima jednu grafičku i ispod nje tri prazna slota, nego onih koji imaju 2 grafičke u SLI/CF konfi :P

Anyway, obojica niste ništa rekli na ono - prodajte nam grafe bez coolera! Em je jednostavnije (i brže za pustit u prodaju ), em jeftinije, em nam nudi izbor. Otprilike ko i box CPU i tray CPU. Sve 5, uvijek kupim box - al zato jer ima 3g garancije! Al grafe i tak većinom imaju 1g, pa bi prije kupio "golu" i puknuo svoj cooler (hej, netreba bit S1, ima i drugih coolera, a svi redom bolji od ovog stock! birajte si sami, to i je poanta )
ja bih bio presretan kad bih ti meni objasnio gdje se to odnosilo na tvoju konfu ( dakle uparivanje grafa )

nadalje, ti NAS pitaš zašto neki proizvođači ne izadju grafe sa već stavljenm AC S1 coolerom gore??

ja sam predpostavio da se radi o samoj kompatibilnosti ( fizičkoj ), pošto bi bilo nemoguće na nekim matičnima instalirat dvije grafe bilo to CF/SLI, ako jedna grafa zauzima 3 slota

www.google.com ukucaj ime prozivođača, fino im e-mail pošalji i dobit ćeš odgovor iz prve ruke - kratko i jednostavno - kad smo mi bedaki, a ti jedini pametan.

I reject your reality and substitute my own!

-Stinger- je offline   Reply With Quote